Handelsbetingelser

  HANDELSBETINGELSER  

Generelle oplysninger

klodsland.dk

v/Klaus Holze Thøgersen
CVR-nr. 32036481
Løgstørvej 157

Havbro

9600 Aars

Danmark

info@klodsland.dk

Tlf. +45 22263134

klodsland.dk er en DANSK virksomhed registreret i DANMARK. Vi betaler DANSK moms og SKAT og alle varer leveres fra vores lagre i DANMARK

Betalingsmuligheder

(Alle gebyrer i forbindelse med betaling betales af klodsland.dk)

Dankort / VISA-Dankort

VISA-Eletron

Mastercard / Eurocard

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er pakket og overleveret til PostNord.

 

MobilePay

Husk ved brug af MobilePay at du i din MobilePay app. skal have aktiveret "Brug MobilePay til nethandel" for at du kan gennemføre betaling.

 

ViaBill

ViaBill er en ekstern betalingsløsning der giver dig en anden handlefrihed.

Har du spørgsmål i øvrigt til din konto hos ViaBill eller brug af ViaBill kan deres kundeservice kontaktes på tlf 88 826 826. 

 

EAN

Kontakt os venligst for oprettelse af EAN konto

info@klodsland.dk

 

PayPal

Betaling sker i henhold til PayPals gældende betingelser.

 

Bankoverførsel

Regno. 7470 Konto. 4572721472

 

Kontant ved afhentning


Forsendelse

Forsendelse sker altid med PostNord. Nedenstående er gældende for levering i Danmark.

Forsendelsespriser som anført herunder:

Postpakker UDEN omdeling DKK 39,00

PostPakker MED omdeling DKK 59,00

Erhvervspakker DKK 79,00

Køb over DKK 999,00 leveres fragtfrit i Danmark.
 

 PostNord kundeservice kan kontaktes via www.post.dk såfremt du har spørgsmål til din forsendelse.

 

Leveringstid

Alle varer som er på lager afsendes senest førstkommende hverdag. I langt de fleste tilfælde vil bestilte varer blive afsendt samme dag.

 

FORCE MAJEURE: Ved kraftig snefald eller andre vejrlige omstændigheder der påvirker PostNords mulighed for normal udkørsel vil normal leveringstid træde ud af kraft. I sådan situation vil der opstå ophobning af pakker som trods ekstra mandskab der typisk sættes ind vil kunne give forsinkelser i levering. Hvis du har en ordre der ikke er modtaget senest 3 hverdage efter den er placeret hos os må du dog meget gerne kontakte os på telefon eller mail så en eftersøgning kan igangsættes med henblik på at få din ordre leveret hurtigst muligt eller erstatningsordre om nødvendigt sendt frem.


Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger normalt 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet.
Hos klodsland.dk har du 90 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop.

 
Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@klodsland.dk eller tlf. +45 22263134. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. HUSK altid at angive dit ordrenummer - det sikrer den hurtigste og letteste behandling af din ordre.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Vi har mange kunder som ønsker særlige eller udgåede produkter som normalt ikke findes i Danmark. Vi skaffer gerne disse hjem, men fortrydelsesretten på disse produkter bortfalder da det er skaffevarer.

Alle produkter hvor fortrydelsesretten bortfalder er tydeligt mærket med dette. 

Du finder normalt ikke disse produkter tilgængelige på vores webshop, da de først aktiveres når de er hjemkommet.
 

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
BEMÆRK: En åbnet emballage på et LEGO, Playmobil, Brio, Thomas Tog, Warhammer, Disney Cars, Hot Wheels, HAMA, Chuggington eller Schleich produkt er en brugt vare.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den og den er afleveret hos os.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
klodsland.dk

Løgstørvej 157

Havbro

9600 Aars

Danmark
 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Det er vigtigt du kontakter os først, da flere af vore leverandører: f.eks. LEGO og Playmobil selv ønsker at behandle reklamationer for vores kunder. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos klodsland.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.klodsland.dk er Klaus Holze Thøgersen.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
 
 
Som registreret hos klodsland.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@klodsland.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@klodsland.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02-03-2017